Söndags middag

Nu har jag och mitt hjärta ätit middag och det vart kyckling med wok och kokos mjölk, till det gjorde jag blomkålsmos! Otroligt gott ! Nu sitter vi och myser framför tv med kokos chips. 




Hemma igen

Nu x antal timmar senare är jag hemma igen. När jag kom till mamma så åkte jag direkt och köpte hårfärg, sen när jag kom tillbaka så tog jag och mamma en varsin macka av det brödet som mamma gjort ( som är LCHF). Efter det så satt vi och myste lite med valparna och mini. Så vi började färga håret lite senare än tänkt, men men det gjorde inget. men efter vi hade sköljt ur håret och hade i efterbehandlingen så lät vi efterbehandlingen sitta i och så åkte vi och handlade och sköljde ur den när vi kom hem. Det resulterade i att jag vart blå i vissa delar av håret. Men ju mer det torkade, desto mindre blått vart det. Efter vi hade tvättat ur allt så satt vi och myste ännu mer med alla valparna. SÅ SÖÖÖTA!!! Efter någon timme så fick jag skjuts hem av mamma vilket var skönt nu när det hann bli så sent. Så nu sitter jag här hemma och tittar lite tv. Ska göra något att äta, kanske en omelett eller så . 
 
Här kommer för och efter bild på håret och lite bilder på valparna. 
 
 
 
 
 
 
FÖRE
 
EFTER
 
 
 

Förändring

Nu är jag påväg hem till mamma som också är min frisör, iaf när det kommer till färgning. Så nu är jag påväg för att dit för att färga min utväxt och samtidigt får mysa med valparna! Före och efter bild får ni sen när det är klart! 
Här har ni bild på min outfit! 




Godmorgon lördag

Godmorgon ! Idag vaknade jag utvilad och pigg på att gå ut och gå eller så, så kanske tar en promenad runt Haga senare. Ligger iaf i sängen just nu och dricker mitt favorit kaffe och fortsätter kolla på The Holiday, då jag inte kunde hålla mig vaken hela filmen igår. När jag gör mitt kaffe så använder jag mig av Löfbergs Etiopien och jag tar 4 koppar vatten och 8"koppar" kaffe så det ungefär blir som espresso, sen har jag faktiskt i en liten knivsudd med vaniljpulver, så blir det lite som en vanilj latte fast inte så söt. Men nu ska jag dricka mitt kaffe och kolla på filmen och kanske måla naglarna nu när det är helg och man får ha nagellack! Sen får man se vad dagen har att bjuda på ☺️ 


Filmtajm

Nu har jag pluggat klart för idag och nu kryper jag ner i sängen med en kopp te och natt macka (finn crisp) till VÄRLDENS mysigaste film och en av mina personliga favoriter , THE HOLIDAY! Mår sååå bra av denna film, så nu blir det titta på den dricka mitt te äta mina mackor och bara mysa. Sen blire godnatt för min del då ögonen inte riktigt vill hålla sig öppna. 


Mys

Idag var det som sagt otroligt jobbigt att kliva upp ur sängen men det gick väldigt bra under dagen iaf. Dagen rullade på väldigt bra, gick otroligt fort. Efter praktiken så åkte jag hem till mamma och myste med sötnos valparna, sov där i soffan en sväng också, otroligt skönt. Efter kl 17 kom också min andra hälft och myste en sväng med valparna sen åkte vi hem.
När jag kom hem så åt jag sen gick jag en sväng och handla och då var det 10-pack rosor för 29 kr och då kan man ju inte motstå. Jag får alltid en sådan mys känsla när jag köper blommor och får fixa till fina buketter i fina "vaser", jag brukar återanvända glasburkar och metallburkat från tex vitabönor, tycker det blir väldigt fint som vaser och liknande. SÅ när jag kom hem så fixade jag till rosorna och började städ i rummet. Och nu sitter jag här och hela jag bara sprudlar av en myskänsla när rummet är städat, ljusen är tända och jag sitter i sängen och bara njuter. Men nu så ska jag plugga till provet som vi ska ha i choklad på måndag.

Här är en samling bilder från dagen.

White lady tårta
 
 Choklad tråta
 
 Gose plutten Tiger
 
Rummet före
 
OCH rummet EFTER
 
 
 Ett glas hallonvatten och mina fina blommor får avsluta detta inlägg. 

Freedaag

Idag var det inte lätt att gå upp ur sängen, ville bara ligga kvar hela dagen med mitt hjärta och tända en massa ljus och kolla massa mysiga filmer. Det hade ju varit något. Men men, idag är det iaf kort dag så har bara praktik till runt 13 så det kommer nog gå väldigt fort. Efter praktiken blir det att åka och gosa valar hemma hos mamma ända till min älskling slutar jobbet. Sen blir det hem äta och sen bara slöa och somna om jag känner för det. Är sååååå pepp på att sova , haha.
Hoppas alla har en bra dag trots rusk vädret ( här i Stockholm iaf ) 



Idol

NUUUU är det idol och Herman ska sjunga idag. RÖSTA RÖSTA RÖSTA !!!

Torsdag

Inatt vart det igen sömn heller men jag är faktiskt oerhört pigg för det. Har en lätt huvudvärk som knappt känns så det är helt underbart ! Har dock ont i axlarna men det är desamma, så länge jag har bara en lätt huvudvärk så är jag glad. 

Kom iaf upp väldigt lätt även om jag inte sov, brukar alltid gå till tunnelbanan 05.00 då den går 05.12. Men idag så kom jag hit till tunnelbanan 05.00. Så har nu suttit och väntat och lyssnar på musik, så det är inte så dumt att komma tidigare faktiskt. 
Idag är det iaf tänkt att jag och ena donnan ska gymma, och om dagen fortsätter såhär så kommer det gå alldeles utmärkt, känner mig otrolig fylld av energi, så att gå på massage kommer jag defenitivt göra igen. 

Puss
En liten återblick till sommaren som faktiskt känns som den lämnade oss för jätte längesedan.. 


en otroligt dålig dag

Idag har nog varit en av de sämsta dagarna på länge. Det börjar med att jag inte kan sova, är jätte trött men kan inte somna, har världens huvudvärk som går över till migrän. Så vid 2-3 börjar jag kräkas då jag inte klarar av smärtan längre. Efter det sätter jag mig i duschen med typ det varmaste som går att få för att nacken ska slappna av, det funkar ett litet tag, tills jag blir otroligt illamående igen och måste kräkas.. så här höll det på i några timmar. Till sist så testade jag att gå och lägga mig igen och då gick det och jag lyckades sova i någon timme. Just nu så är det bara en jävla huvudvärd, illamående och spänning i nacken, så det är ju helt ok just nu.
Det som alltid brukar få mig att må bättre när jag har denna huvudvärk och får migränanfall är antingen att min älskling håller om mig, eller att prata med pappa. Så jag ringde pappa eftersom min pojkvän ej var hemma. Pappa vet hur det känns att ha denna smärta och försöker alltid att få mig att må bättre, denna gången så var han så snäll och bjöd mig på en massage. Det var första gången och det var väldigt skönt, men det gjorde också otroligt ont då jag är otroligt spänd i mina axlar och har en massa knutar i ryggen. Men direkt efter massagen kändes det jätte bra, men nu när det gått ett tag så börjar jag få allt ondare och ondare i huvudet.. men det är tyvärr så det blir när man börjar låssa på knutarna i musklerna, så man måste gå flera gånger innan det blir helt bra. SÅ nu ska jag äta lite, dricka en massa vatten ( ännu mer ) och gå och lägga mig så jag orkar upp till praktiken imorgon bitti.


Godnatt

Nu har jag ätit mig mätt och belåten, det vart korv stroganoff med en liten sallad till. Vart jätte gott. När jag gör korv stroganoff så steker jag gul lök, tillsätter falukorv ( med minst 70% kötthalt) sedan slår jag på rätt mycket grädde, crème fraîche, sedan tomatpuré. Sedan är själva "basen" klar, efter det så bukar jag krydda lite olika, idag vart det soya, vitt vin, salt, peppar och lite curry. Vart väldigt gott och så räckte det till två matlådor, så det är super bra, slipper man tänka på det.
Men nu ska jag titta klart på idol, kanske läsa lite mer Fifty shades of Gray då jag tyvärr inte är så jätte trött. Men man brukar ju bli trött av att läsa, men kanske inte om man läser just denna bok kanske, hehe.
Men nu ska jag iaf krypa ner i sängen, vi hörs imorgon. Puss och kram

 

Hemma

Nu är jag hemma, färdig tränad och duschad, det var ungefär en timme på gymmet idag, inte så jätte mycket. Men på torsdag ska det då bli lite mer tempo. Idag ha jag ju varit ledig också, så då är man ju allmänt seg, men på torsdag så kommer jag ju direkt från praktiken så då han man ju hållit igång lite mer. Nu snart så ska jag laga lite mat, kolla idol sen sova. Klockan ringer 04.00 imorgon bitti så gäller att komma i säng i tid, annars är man en zombie.

Här är jag och mina donnor :D

Träning

 
 
Nu är det snart dax att röra sig till gymmet för att möta upp med mina super brudar. Ska bli så skönt att få svettas lite och känna fettet sakta men säkert rinna bort. Sen när jag kommer hem blir det att laga någon riktigt god mat, kanske något med blomkål.. eller vitkål kanske.. får se. Så här ser jag iaf ut när jag gymmar.

 
 

Nelly

Jag har ju en liten förkärlek till Nelly, har beställt en massa där ifrån hela sommaren och är så nöjd med vartenda plagg där ifrån. Och så har jag kommit undan väldigt billigt också. Har nog andrig betalat med än 300kr vid varje beställning och då har jag som mest en gång beställt 4 st plagg och den gången betalade jag 209kr. Och tack vare Nelly så har jag äntligen en början till en garderob full men en masa fina klänningar. Nelly är den första sidan jag går in på om jag ska kolla efter kläder, och i detta kollagr är det såå snygga kläder och jag vill ha allt som visas. 

Ni borde ta en titt, om ni inte redan älskar Nelly så kommer ni älska allt som har med dom att göra. Man hittar en massa snygga kläder, skor och accessoarer till ett nästan löjligt billigt pris, och är man studen så får man 10% på alla varor(även nyheter) vliket gör det ännu bättre. 
Kollage från Nelly.com
 
1. Cape | 2. Boots | 3. Jeans | 4. Handväska | 5. Topp | 6. Mobilskal
 
Sponsrat inlägg



Tisdag

idag så är jag ledig eftersom jag hade praktik i Lördags, så än så länge idag har jag tagit sovmorgon, ska snart sätta mig och läsa lite. Har börjat läsa Fifty shades of Gray igen. Sist så hann jag bara läsa 2/3 delar av den första boken, sen så ett tag senare så kom ju filmen. Men nu så ska jag läsa alla nu när jag har dom hemma. Bättre sent än aldrig. Så det är de jag ska göra nu, sen vid kl 16 så ska jag gymma med Sandra och Vickan. Nu har vi bestämt att vi ska gymma Tisdagar och Torsdagar utan några undantag. Det känns jätte bra då jag faktiskt tycker det är kul att gymma nu, speciellt när man ser och märker skillnad, typ som att kläderna sitter bättre och att man orkar prestera mer och mer på gymmet. Men nu ska jag ta och tända några ljus göra en kopp te och sätta mig och läsa i detta rusk väder.


Godnatt

Nu ligger jag och mitt hjärta i sängen och är sov klara ☺️ lite film titt sen besöker vi nog John Blund. 

Det vart Burlesque, så nu ska vi titta lite, Godnatt hoppas ni alla sover gott, det ska jag iaf ☺️ 





Mys kväll

Det vart ingen middag (små plock) försen nu 22.30, för Roberts pappa och syster kom förbi och det var jätte trevlig, jag och Roberts syster satt inne i sovrummet och pratade en massa film och kollade på datorn, var jätte mysigt. Dom gick för en liten stund sedan så slände ihop lite plock nu. Det vart vitlöks ölkorv, gruyère ost och min favvo dipp OLWs Fresh Island med gurkstavar till, så gott! 

Efter jag ätit upp så kanske jag unnar mig ett glas rosé och en bra film, blir nog Burlesque med Cher och Christina Aguilera. 

Men nu ska jag äta upp. Puss 





Torsdag

Idag så var jag på praktiken från kl 08 till kl 17. Och denna vecka så har jag praktik på lördagen vilket gör att jag börjar kl 10 imorgon, villket är skönt, men då gör det så att jag slutar kl 19.. och på lördag börjar jag kl 06 på morgonen, och då måste jag gå upp kl 04, och om jag ska få 8 timmars sömn så måste jag sova vid kl 20.00. Då betyder det att när jag slutar imorgon så har jag en timme på mig att åka hem från bromma till stan, äta, fixa matlåda, göra mig iordning för sängen och lägga mig. Kan ju lägga mig senare men absolut senast kl 22.00 då får jag sova i 6 timmar. Men det här ska nog gå bra!
 
Efter praktiken idag så gick jag till gymmet vilket var skönt att äntligen få gjort, men det var ovanligt mycket folk idag så man fick lov att nästan stå i kö på alla stationer och även om man skulle ha en matta, så jag var inte där så länge då allt tog så lång tid. Men hann iaf köra lite kondition, mage och lite rumpa. När jag kom hem så duschade jag sen så bäddade jag om sängen och plockade lite i rummet. Men det bästa av allt var att jag äntligen plockade iordning bland mina filmer. Som nästan alla av dom runt omkring mig vet så totalt ÄLSKAR jag Disney, allt som har med Disney att göra och animerat är ett stort intresse kan man nästan kalla det. Mitt mål är att jag ska ha alla klassiska Disney filmer på dvd, och har ändå kommit en bit på vägen. 
 
Nu ska jag kolla på säsongstart på Hela Sverige Bakar sen ska jag fixa lite små plock och kolla någon film tror jag.
 
Men här kommer iaf en bild på mina älskade Disney filmer. ( På hörnet ser man även mitt andra stora intresse, och det är Musikaler, men det skriver jag om mer en annan gång ) 
 
 
 

Tisdag

Idag så vaknade jag med världens huvudvärk som bara vart värre när jag åkte mot praktiken, den första timmen gjorde det otroligt ont men sen gick det över av någon konstig anledning, så det var ju skönt. Det gick jätte bra hela dagen, men nu när jag är hemma så slog huvudvärken till direkt, ingen aning om varför.

Idag så skulle jag egentligen gymma men min kompis kunde inte idag och då hade jag redan gosar ner mig i sängen så kom inte riktigt upp, men imorgon ska jag till gymet oavsett om jag är själv eller inte. När jag gymmar brukar jag först power walka i 45 min, sen kör jag mag övningar så som 5kg boll från sida till sida, nudda hälarna och lite sånt sen brukar jag köra någon mag maskin och rygg maskin, men sen kör jag squats både med fria vikter och med maskin.

Men nu ska jag göra något att äta kolla på idol och så, sen blir det sängen.


Måndag

Hejsan!

Idag är det måndag och det betyder att vi hade Choklad & Konfektyr lektion idag :D. Alltid lika kul, och idag fick vi göra en massa olika saker! Först fick vi börja med skumraketer sen gjorde vi pina colada fyllning till vit choklad kulor, och eftersom att jag låg hemma med migrän förra veckan så fick jag aldrig vara med och temperera vit choklad så då gjorde jag några praliner med samma fyllning. Efter vi gjort fyllningen så började vi göra mjuk nougat med mandel!

Här har ni bilder på det som gjordes idag.
 
 
Att arbeta och skapa saker i choklad är såå kul och jag lär mig verkligen en massa, den här utbildingen är det bästa beslutet jag någonsin tagit. 

Söndag

Hejsan!

idag är den en Jätte bra dag då min lilla syster äntligen kommer hit till Stockholm, så ska hämta henne vid tåget om någon timma!

Efter vi hämtat henne så ska vi skjutsa henne till mamma och hälsa på valparna, så bli så mysigt.

Här har ni en bild på min lilla favorit Tiger.
 

Fredag


Hej!
 
Även fast det bara är den 4e september så känns det redan som höst i luften, idag så har man liksom haft en tjock stickad tröja med stor krage, jeans, jacka och overknee stövlar.. så man saknar ju redan sommaren även om den var redan förra veckan nästan.. så här kommer en liten flashback till härliga sommar plagg.
Kollage från Zalando
 
1. Byxor | 2. Topp | 3. Väska | 4. Hatt | 5. Skor
 
Sponsrat inlägg



Onsdag

Hejsan!

Idag hade jag tid hos läkaren för min migrän, så har äntligen fått tabletter som förhoppningsvis funkar nu, fick även ny astma medicin så det känns också bra. Vart också tillsagd att jag måste gå och fixa nya glasögon så får göra det imorgon. Än så länge har huvudvärken inte försvunnit , men får hoppas att den försvinner snart för vet inte hur mycket jag klarar längre.. 

Igår så var jag hemma hos mamma och hälsade på valparna, och dom är ju såååå söta 😍 vill bara ta med alla hem, men även fast alla är såå söta så har jag en favorit och det är Tiger som jag kallar honom 😍 



Lunch

Nu är kl 11.55 och äntligen lunch. Bara 3 timmar kvar innan man slutar, rätt skönt. Även fast huvudvärken hängde med idag också så har faktiskt dagen gått väldigt fort! 

Här är lite av de bakelser vi gjort idag! 


Blåbärsprinsses bakelse 


Hallon blåbär tårta


Och såhär ser jag ut när jag är i bageriet. 

Tisdag

Godmorgon!

Klockan är nu 05.32 och jag är snart framme vid praktiken, huvudvärken är fortfarande kvar , inte lika jobbig som igår men skulle lätt slippa den iaf.. 
Det som känns lite tråkigt är att hösten verkligen är påväg, att solen inte ens gått upp när man är uppe och inge ens är uppe när man är framme vid praktiken. Men nu får man istället kolla efter snygga kappor! 




RSS 2.0