Måndag

Idag så är jag ledig får jobbet , otroligt skönt att bara ligga och kolla på film en sådan rusk dag som denna! 

Just nu ligger jag och väntar på att mamma ska komma hem för hon ska köpa mitt favorit knäckebröd 😍 


Puss

Tisdag

Idag så har jag varit med underbaraste Emma. Var ett tag sedan vi var med varandra så det var jätte kul att få träffa henne själv och bara prata. 

Nu är jag hemma och ska mysa ner mig i spa badet tänkte jag! 

Puss 

Underbart

Förut idag så överraskade min älskling mig med att komma hem till mig utan att jag hade en aning. Helt plötsligt så hör jag att det knackar på dörren och då så ser jag mitt allt titta in genom fönstret. Vart så glad!! 

Efter han hade åkt hem senare så åt jag mat sen träffade jag min fina Amanda och vi pratade lite och så. Nu så är jag hemma äter glass och tittar på film! 

Puss.

Nu har jag varit och hämtat skorna. Det skulle vara overknee stövlar med klack, men så vart det inte riktigt. Men dom är lite coola för att det kan vara overknee och vanliga klackar. 

Själva skon sitter iaf bra. 
Måndag

Idag så ska jag ÄNTLIGEN hämta min efterlängtade skor. Köpte dom den 25/8-14 och valde påskyndad frakt och så skulle det ta 3-5 arbetsdagar. Men nu är dom äntligen här, det tråkiga dock var att dom tydligen skickades från Kina!!!
Så måste betala tull.. Vilket det inte stod  någonstans på hela hemsidan..
Men men alla gör vi misstag. 


Hejsan!

Hade tänkt att jag skulle börja skriva lite grann igen. 

Som mitt liv ser ut just nu så jobbar jag deltid på en restaurang som heter Deli Butiken. Jobbar där måndag-söndag men bara 3h om dagen. 

Är fortfarande tillsammans med min underbara andra hälft, varit tillsammans i 3 år nu och är fortfarande helt förälskad i min kärlek.

Jag har försökt att börja träna mer, cyklar till jobbet oftast varje dag. Ibland tar jag bussen eller bilen, men oftast så cyklar jag. Vilket känns jätte bra eftersom jag vill komma igång med träningen och när jag cyklar så gör jag något iaf. 

Nu ska jag försöka sova. 
RSS 2.0