Måndag och hemfärd

idag så åker jag hem från stockholm. Vart här sen i torsdags, har ju inte haft så jätte kul precis men fint väder har vi haft iaf.
Inte idag då , jag vaknade och kollade ut och himmen var full av moln, inte kul alls. Men det har varit varmt iaf.
Iaf , direkt när jag vaknade slog jag igång en film och låg kvar i sängen. När den var klar så gick upp , skulle till datorn men jossi satt där. Ja det var väl bara att acceptera. JAg gick in till "mitt" rum och spelade ssx tricky , gick riktigt bra idag faktiskt.
Men nu fick jag brottom , nu måste jag åka , men puss så länge

eeellliinh

Bäste vän <3

MIKAELA FORSBERG

Bara för att du är min allra bästa och underbaraste vän ..
Ibland kan du vara lite dryg, det ver både du och jag ;)
men jag älskar dig lika mycket för de.
Nu när jag kommer hem från Stockholm
 då ska vi hitta på nått riktigt kul gumman .
Älskar dig och det vet du..

Jag älskar dig  ♥

Söndag

idag så tog jag sovmorgon och sov till halv tolv. Jag tittar ut och ser en knall blå himmel. Jag njuter.
Men så klart är det första jag gör att gå å sätta mig vid datorn. Jag sitter här ett tag sen så går jag faktiskt ut och går.
Jag tog en rätt så lång promenad för jag var sur på min syster. Jag satt mig på en bänk och satt väl där i ungefär en timme lr nått, sen kände jag att det var dags att gå hem. När jag kom hem så skulle vi gå direkt igen, vi skulle på kina restaurang.
Åh va gott tänke jag för jag kom på att jag inte hade ätit något idag heller. När vi kom dit så beställde jag friterat fläsk med sötsur sås och ris. Efter jag ätit upp vart det efterrätt. Och då blev det den Klassiska ; Friterad banan med glass.
Efter detta STORA mål så ångrade jag att jag ätit , jag ångrade det så jag vet inte vad. Jag ville bara stoppa fingrarna i halsen och spy upp allt, jag ville inte ha det i min kropp nå mer för jag vart så otroligt illamående av att tänka på att jag ätit så mycket.
 Men det gjorde jag såklart inte. Men när vi alla ätit klart så går vi hem. Kristoffer springer direkt till sina kompisar på fotbolsplan och börjar spela. Vi andra åker hem till morfar för att hälsa på han och så skulle mamma byta till sommat däck.
På vägen dit så somnar Robin i bilen. När vi kommer fram så går jag ur och ger morfar en stor kram sen pratar vi lite.
Efter ett tag så måste morfar gå för han skulle till Lena ( hans tjej ) på middag med några bekanta. Då går jag och sätter mig i bilen direkt och lyssnar på musik. Jag sitter inne i bilden medans mamma och thomas byter däck. Jag snarate ligger inne i bilen och smsar och mår så jävla illa. Och efter en liten stund så somnar jag. Jag vaknar av att Thomas säger att vi ska åka hem. Alla sätter sig i bilen och så ska vi åka. Men innan vi åker hem så svänger vi in vid Lena för att säga hej.
Det första jag gör är att gå in till pianot och sätta mig å spela. Morfar har aldrig hört mig spela så jag fick beröm av han. Jag fick beröm av alla där inne faktiskt, det värmde. Morfar spelar också väldigt mycket piano så han frågar om han får spela lite och det fick han såklart.
Han sätter sig vid pianot och börjar spela Killing me softly och alla stämmer in i sång. En helt underbar låt om jag får säga det själv. 

Efter ett tag bestämmer vi oss för att åka hem , jag och Lena bestämer att vi ska ordna träff med Niklas och David . Ett par barndomsvänner till mig. Har inte träffat dom på 6 år kom vi fram till. Så då bestämde vi att nästa gång jag och jossi ska ner till Stockholm så ska vi försöka träffas. Det kommer nog bli kul. Ska bli väldigt kul att träffa dom igen efter alla dessa år.

Nu har jag iaf kommit hem , och nu sitter jag här. Men nu ska jag faktiskt gå och spela ssx i min ensamhet.

Puss och Kram / eeellliinh

Här har ni då mina Underbara små bröder.

En VÄLDIGT slapp dag

idag så har det varit otroligt fint väder , man skulle ha varit ute heladagen , bara slappnat av och levt livet .
MEN , det gjorde inte jag .. jag har suttit vid datorn nästan hela dagen , dumt nog.
Jag vaknade tog mig en dusch, trodde jag iaf. Jag drog igång vattnet och ner över hela min kropp forsar det ISKALLT vatten ,
mamma hade duschat slut på varmvattnet. Jaja tänkte jag , nu har jag iaf vaknat.
Jag tar på mig kläderna och sätter mig vid datorn.
Jag och min syster var ensamma hemma med lillebror kristoffer idag för mamma , mammas kille thomas och minsta lillebror robin drog iväg och golfade. Det var väldigt lätt att ta hand om kristoffer för han gick iväg med sina kompisar och spelade fotboll. Sen kommer hela ligan tillbaka och går in och spelar tv-spel och då kollar jag på klockan och den har redan hunnit bli 3 , och då slår det mig , jag har inte ätit än . Jag brydde mig faktiskt inte så mycket om de utan gick och tog ett glas vatten . så nu klarar jag mig yttligare 3 timmar sa jag till mig själv och satt mig vid datorn igen.
Sen vid 4-5 tiden kommer de hem från golf rundan. Mamma ställer sig och lagar pannkakor, jag går ner och äter en pannkaka sen orkar jag inge mer. Jag går ist upp och för omväxlings skull tar jag på mig bikinin och går ut och lägger mig och solar.
Vid 6- halv 7 kommer det gäster så jag går upp och tar på mig kläder igen. Vi sitter och pratar ett tag, sen så bestämmer vi oss för att gå och spela fotboll hela gänget. Det gör vi också, vi går till konstplanen som ligger precis brevid våra hus.
Efter 1 till 2 timmar ger vi oss , vi går in igen och bestämmer oss för att beställa pizza. Jag och mamma åker och hämtar pizzorna , men vi svänger också in och köper hårfärg till mig. hade tänkt göra ljusa slingor nu till sommaren .
Vi kommer hem och alla hugger in i sin pizza , själv äter jag en halv barn pizza sen får inte jag i mig nå mer.
Jag går upp och sätter mig vid datorn igen. Sen åker gästerna, vi säger hejdå , kramas och pussas.
När dom gått går jag upp och hämtar färgen och vi börjar dra ur slingor ur hättan. Vi sitter framför tv och håller på , rätt som det är så ringer det på min mobil , jag kollar på den , det är ROBIN som ringer , min robin .
Jag svarar och får höra hans röst , jag blir alldeles tårögd, och sen så säger han ; åh va skönt att få höra din röst igen, jag saknar dig så otroligt mycket elin . ÅH , jag visste inte vart jag skulle ta vägen . Vi pratar ett tag och han säger att allt är så vackert och att jag måste åka ner dit någon gång. Efter 8 minuter säger han att han måste lägga på för att han snart har ringt för 100:- . Vi lägger på och jag går till mamma och hon får avsluta utdragningen av mina slingor.
Vi går in på bad rummet och mamma geggar in färgen i mitt hår. Och nu sitter jag här. Ska snart skölja ur färgen.
Det vart inge träff med Sofie idag , jag hoppas på att få träffa henne i morgon .


Heladagen idag har jag lyssat på
http://www.youtube.com/watch?v=OQYzj4I2Inc&feature=channel_page

jag är totalt förälskad i den .

Nej nu ska jag nog skölja ur håret.

Det var allt för idag , Kram Eliin

Här kommer resultatet av färgningen

Underbar dag

Nu är det påsklov och det öppnar jag med att åka och hälsa på mamma i Stockholm, 
blir kvar här till måndag. Har inge pengar så inte kan jag shoppa heller .. 
men som tur är så är det otroligt fint väder och det blir fotboll och grillning med familjen och gänget senare.
 i morgon blir det förmodligen Sofie en sväng , gud har inte träffat henne på evigheter .. det ska bli kul .
sen blir det ÄVENTYRSBAD :) 


aja men nu går jag ut och njuter av det sköna vädret :)

puss / elin

RSS 2.0